Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växtvärk

 

 

 

 

det byggs mycket i Stockholm

man spränger berg

för att få plats med nya hus

lägenheter som på en sida

har en hög bergvägg

det kan inte vara så kul

att stirra på en vägg av berg

man skulle kanske 

anlita ungdomar för att spraymåla

nåt tjusigt motiv

 

 

 




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-28 16:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja varför inte!
2017-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP