Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag att fira 8 mars

 

 

 

bejaka din själ

din kropp

ditt sinne

dina lustar

dina känslor

låt inte dina ord bli ohörda

det här är din dag

bara för dig

ta för dig

av det goda livet

låt livsglädjen vara ditt signum

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-08 09:40



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tack, fina du, för en inspirerande text!
2017-03-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Goda ord
i varje rad
av dessa blir
man ett GLAD!
2017-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP