Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet av dig

 

 

 

jag väckte din åtrå

gav mig hän åt lusten och känslan

det kändes så rätt

mina stunder med dig

glömmer jag aldrig

 

dina kåta varma ögon

som brann för min skull

du gjorde mig lycklig

jag var din enda i den stunden

 

min kropp var som tusen eldar

fick aldrig nog av dig

men du var tvungen att gå

lämna mig ensam med min längtan

du var en annans

 

du blev aldrig min

en bit av dig lever i mig

mitt minne av dig




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-08 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP