Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke

 

 

 

inför döden är vi alla lika

oavsett vad vi utfört i livet

ingen är förmer

alla har lika värde

vad vi än må tycka




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-27 13:07



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Och man kan
inget ta med sig
när man går! Och
det syns inga spår!
Jo säger jag om man
goda ord sått, växer
det alltid upp nå´t...

2017-03-27

    ej medlem längre
Låter bra
2017-03-27

  Alexius Sjöberg
Tänk om man kunde finna samma värde i själva livet. Tack för att du delade!
2017-03-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
Döden bryr sig inte om makt eller pengar.
2017-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP