Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte

 

 

 

öga mot öga

som paralyserade

tagna av stundens ögonblick

dina ögon varma, heta, längtande

jag läste din önskan

du ville ha mig

jag ville ha dig

förbjuden kärlek

jag var inte din 

du var inte min

en annan stod emellan

åh! sån längtan jag kände

bevarade i minnet

stunden som var vår

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-02 11:21



Bookmark and Share


  Ardunia
Åh som detta känns igen... så svårt, så oemotståndligt. Vackert beskrivet!
2017-04-02

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om ett bitterljuvt minne!
2017-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP