Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla, kom tillbaka!

 

 

 

jag saknar er så

det är så tomt utan er

ni gjorde min dag så lycklig

att det jag skrev betydde något

nu är dagarna grå och trista

så tomma på innehåll

kanske det var förhastat

kanske jag borde förstått

att ni blev sårade

det var aldrig min mening

men här är jag nu

förlåt till er alla

snälla kom tillbaka!

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-18 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP