Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ha och inte ha

 

 

 

"dagarna som kom och gick, var detta livet?"

var det inget mer?

så många förspillda dagar

när man kunnat göra så mycket

men inget blev som det var tänkt

ödet ville annorlunda

men kanske var det så här det skulle bli

man har så mycket att vara tacksam över

familjen, barn och barnbarn

att få vara någorlunda frisk till själ och sinne

det vore skam att tänka annat

det finns de som ingen har

det finns de som ingen kärlek får

hur tomt deras liv måste vara

när ingen kärlek finns att få

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-22 12:45



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Och ändå vill själen något mer...
2017-04-24

  ResenärGenomLivet
Ja, det gäller att tänka efter vad som verkligen är viktigt i livet...tänkvärda ord...
2017-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP