Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Å så dant!

 

 

 

när livet går i stå

kan man inte förstå

dagar så dystra och grå

vill man gärna begå

nåt syndigt och så

fast det är väl ändå

ett väldans hallå

man får gå på tå

det är väl så

man ej kan få

det man ej kan nå

trippa på tå

försöka sig på

stå på platå

jaha! vaddå? 

nu är det ridå!

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-26 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP