Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ropar

 

 

 

 

varma sommardagar

lek och spring

spring lilla flicka

vargen är lös

spring allt vad du kan

spring

spring




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-06 09:47



Bookmark and Share


  objekt3
- ingen rädder för vargen här är är ingen rädd för någon varg.

https://www.youtube.com/watch?v=VSBdoCGuFuE

2017-07-06

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör, fara på färde!
2017-07-06

    ej medlem längre
Var e vargen var e vargen du trodde va död...:)
2017-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP