Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

 

 

vad visste jag om livet 

när jag var liten 

alldeles för mycket 

för min ålder 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-19 18:45



Bookmark and Share


  Per Drysén
Lärandet ger vetande man borde slippa som baarn
2017-07-20

  Angela Bohlin VIP
Starka rader...
2017-07-19

    ej medlem längre
Barn vet mer än vad vi tror, samtidigt som de ibland vet sådant, som de i den bästa av världar inte hade behövt veta.
2017-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP