Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga tårar

 

 

 

dagar fylls med vemod

tungsinnet präglar min dag

att det skulle ta så hårt

att du kommit betyda så

 

över ödet ingen råder

fast jag del i det har

nu är det ändå så

du finns ej längre i mitt liv

 

leva utan dig blir svårt

minnen ännu lever kvar

i mitt bröst det värker

jag tror mitt hjärta känner

 

hur ofattbart detta är

jag vill bara gråta

men kan inte ens detta

stum av förtvivlan jag är

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-29 15:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en ocean av tårar
av denna sorgsna text
värker i hjärtat
känner igen känslan så väl

kramar <3
2017-07-30

  Per Drysén
Saknaden är stor efter den älskade
2017-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP