Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet

 

 

jag lekte i skogen

byggde en koja

sjöng frihetens lov

fåglarna sjöng så vackert

hagens smultron, skogens blåa bär

var min matsäck 

aldrig var jag så lycklig som då

där fanns aldrig det svåra

där var barnets röst

som alltid hördes

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-01 13:23



Bookmark and Share


  MALVAA
Barndom är bästa man minns
2018-03-03

  Per Drysén
Barnaglädje är den renaste formen av glädje
2018-03-02

  Kungskobran VIP
Det var alltid vackert väder solen lyste vattnet glittrade , smultron på strån
2018-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Bardomens glada, bekymmersfria dagar!
2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP