Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

 

 

nu morgonrodnaden färgar skyn

glimrande pärlor av vatten

fyller gröna daggkåpsblad

dagen ännu i sin linda

gömmer hemligheter

att upptäckas av den ensamme vandraren




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-07 12:42



Bookmark and Share


  MALVAA
det låter att ingen skimrande morgon kommer
i alla fall minst i månaden :)
2018-03-08

  Fulbergarn
snart så...
2018-03-07

  Cikoria Blå VIP
Vackert!
Längtar efter daggkåpsblad.
2018-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP