Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bör inte tas personligt.


Bara en dikt

 

 

här diktas och skroderas

både högt och lågt

det rimmas och broderas

men vi sitter ej i samma båt

 

vissa sitter i gisten eka

diktande om livet och döden

man kan inte förneka

de mest skiftande öden

 

andra bekvämt sig lutar

i solstol på finare båt

de sig till platser mutar

diktar efter vacker låt

 

båda samma känslor känner

båda för dikten brinner

evigt är livet och kärleken

i slutet är dock evigheten




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-18 13:07



Bookmark and Share


  Per Drysén
Alla som skriver njuter av sitt sätt, inte gillas av alla men skänker alltid glädje
2018-03-18

  MALVAA
DET ÄR BARA EN DIKT MEN INNEHÅLLER MER ÄN DIKT
2018-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP