Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte varför jag skriver den här.


idag vill jag inte ha din kram



det är så lätt att minnas
hur du föredrog utsikten genom
det dammiga fönstret framför
våra samtal om framtiden
som om allt skulle gå snabbare
om du stirrade riktigt hårt
men på något sätt saknar jag
att inte veta
om din blick fortfarande möter min imorgon
eller om dina skosnören
är intressantare

det är så lätt att tänka
att det inte betydde mer än ett sandkorn
i öknen bortom husknuten och
att dina sms nu är raderade
är lika sant lika falskt
som att du fortfarande tänker på låten
som hackade sönder mitt hus
där den stod på repeat
för att du älskar melodiska refränger

men det var igår och idag är idag

och du böjer din rygg när du går förbi
och jag är glad och vinkar hej




Fri vers av summerbreeze
Läst 526 gånger
Publicerad 2006-08-19 09:50



Bookmark and Share


  Tav
det bästa jag läst idag (och jag har läst mer än jag tänker erkänna). tack så hemskt mycket.
2006-09-11

  john ekström
gud..det for en rysning genom min rygg när jag läste denna. verkligen.
måste bara få citera:

"som att du fortfarande tänker på låten
som hackade sönder mitt hus
där den stod på repeat
för att du älskar melodiska refränger

men det var igår och idag är idag

och du böjer din rygg när du går förbi
och jag är glad och vinkar hej"

tack helsingborg=)
2006-09-07

    TigerCia
Gillar hela texten! Smärta blandad med nostalgi... Minnen som alltid finns kvar. "eller om dina skosnören
är intressantare" var en fin/fiffig formulering. Gillar!
//Cia
2006-08-19
  > Nästa text
< Föregående

summerbreeze
summerbreeze

Mina favoriter
flabba