Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är

 

 

du är min gryning

du är min morgon

du är solen i mitt liv

 

utan dig är jag bara

en vissnad blomma

 

du ger mig kraft att leva

att resa mig i full blom

att känna glädjen i livet

 

du är månen

som strör silver

på mörkblå sky

 

du är kärleken

som omsluter allt

du är allt som varit

du är allt som komma skall

intill tidens ände

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-02 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP