Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik-Haiku

 

 

 

pengar det kostar

Eurovisionsschlagern här

vem vinner i år? 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-11 13:16



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Sverige regerar. Vi hat ju vatt med och
snidat ihop varåvarannan slagdänga i
denna tävling. Hade de vari 70-tal hade
några FRÅGAT SIG om man verkligen
kan tävla i musik. Allmänt är det för lite kritiska röster i Sverige, vare sig det
gäller EU, korruption och de svindyra
bostäderna. Finns mycke att hytta med näven åt.
2018-05-12

  Fulbergarn
såg inledningen, men jag tröttnade snabbt
2018-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP