Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu syns jag!

 

 

har varit osynlig i flera år

blyg som en viol jag var

i  öknen jag står

jag blev lämnad kvar

 

av den bedräglige scheiken

han mig lurade

han drack Heineken

och bara surade

 

plötsligt en dag

han drog sin kos

trots mina behag

hans stora nos

 

vädrade en annan kvinna

hon doftade Chanel nr fem

han henne ville vinna

jag kunde hälsa hem

 

nu jag tröttnat har

jag flyttar till Norden

och skaffar mig annan karl

ja, ta mig på orden

 

om Nordens starka män jag hört

de bästa i världen är

så än är det inte kört

resan slutar här

 

vad som sedan händer

står skrivet i stjärnor blå

kanske lyckan vänder

annars ridån nedan gå

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-18 10:54



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Gillas mycket
2018-05-18

  Fulbergarn
ja män snyggt, som en liten historia
2018-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat om liv i förändring!
2018-05-18

  Cikoria Blå VIP
Oj, en roman...

2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP