Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet

 

 

jag vet hur det känns

att ha tappat fotfästet och fallit i tomma intet

chockad och vilsen

 

hur jag kommit tillbaka

och bit för bit

hittat tillbaka till livet

om än något tillstukad

 

resan hit var lång och plågsam

så mycket som fanns i ryggsäcken

mer än jag kunde bära

det brast till slut

 

låter som en kliche'

men jag är ödmjuk inför livet

mer än jag nånsin varit

som född på nytt




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-27 18:01



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Visdom i dina ord...starkt av dig!
2018-05-29

  Fulbergarn
skönt att höra för så känner jag också
2018-05-27

  Maj-Lis VIP
Så bra när det tunga blir lättare
2018-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP