Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smicker

 

 

 

vem vill inte höra smicker

inlindade i rosa silkespapper

kärleksfulla små krusiga ord

vem kan stå emot detta

 

vi vill ju så gärna tro

att människor är goda

åtminstone tills motsatsen bevisas

det är vad vi fostrats till

 

bakom masken vi inte ser

vem som är god eller inte

man får lita på intuition

och så sin magkänsla

 

mottagliga för smicker

är vi allihopa

huvudsaken vi inte

drar för stora växlar

och håller huvet kallt

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-29 09:57



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Så sant...smicker gillas och visst vill man tro att det är genuint tills motsatsen uppdagas.
2018-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP