Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista vandringen

 

 

det går en väg

en väg jag snart ska vandra

och ensam ska jag gå

o säg mig, säg

varför ska vi mista varandra

jag vill ju ej så

livet är så kort

döden så lång

en tid av eoner

allt går så fort

snart sjunges min sista sång

jag är en av alla miljoner

snart jag är ett minne blott

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-21 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP