Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heder

 

 

att ha heder är viktigt

att inte värna om andra är INTE heder

att förtrycka andra eller sina egna är INTE heder

att döda eller mörda är INTE  heder

att tala illa och förtala andra är INTE heder

heder är att våga stå upp för sig själv och andra

att säga ifrån och handla när någon far illa

heder är att känna sig stolt att vara en sådan människa




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-30 14:32



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Trevligt prata med dig också.
2018-07-01

  Fulbergarn
Du har nog så rätt. Med det finns de som har som heder att inte betala sin privata skulder, parasiter kallar jag dem. eller som flickan sa: "Jag sväljer aldrig min stolthet, jag frågade då vad hennes stolthet var, men det hade hon inte riktigt koll på, men hon var trevlig att prata med.
2018-07-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra tankar och uppmaningar om heder, denna sällsynta vara.
2018-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP