Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är allt svart. Ibland ljust...


*****

Den grå dagen passerar utanför, precis som alla andra dagar.
Jag går runt och nynnar på en melodi, samtidit som jag gång på gång stannar till vid mitt fönster och blickar ut.
Sommaren har nu bytts ut mot den alltid lika vackra hösten, med alla färger och nyanser.
De grå molnen ligger som ett tjockt täcke över jorden, men solen har ändå lyckats hitta en liten lucka där dess strålar lyser upp de röda och gula löven.
Känner hur lugnande det är att bara stå och se på medan den nya årstiden sakta drar över jorden...

ann_anniz -00




Övriga genrer av ann_anniz
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-06-17 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ann_anniz
ann_anniz