Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår - Haiku

 

 

 

dinosaurier 

utdöda jättar vandrat

fotspår avslöjar




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-05 12:23



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Stora kalkoner det där
2019-03-07

  Per Drysén
Spår finns alltid kvar
2019-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP