Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stöld - Haiku

 

 

varma ögons blick

längtansfulla stunderna

stulna kyssarna




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-07 16:08



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ja i kärlek är det lagligt att stjäla t.e.x nåns hjärta
2019-11-08

  Per Drysén
En annans blott lånad
2019-11-08

  ULJO
KÄRLEK
2019-11-08

    Lena Staaf VIP
Det underbaraste!
2019-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP