Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går framåt

 

 

gråa dagar, mörka nätter

hösten fortsätter

när december träder in

man önskar höst försvinn!

 

istället naturen färgas vit

önskar alla en invit

till en spännande väntan

en tid av förväntan

 

bråda tider är det nu

snart är det jul ju

har du varit snäll

det avslöjas denna kväll

 

nej, alla får paket

bara så du vet

glädjen tillhör alla

vi kan alla tralla

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-13 13:14



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Snart kommer julen
som blivit en ful en
men då på faten
är den goda maten
vill jag inte missa
köphets däremot dissa


2019-11-13

    Lena Staaf VIP
Roligt att träffas, tända ljus och göra vackert i vintermörkret. Hoppas paketen minskar nu när fler börjar bli kritiska till konsumtionshetsen.
2019-11-13

  ULJO
En högtid för barnens skull. En tid för många att samlas och umgås. Behöver inte ses som kristet påfund. Julen är en underbar högtid, det gäller bara att hantera den på rätt sätt. Lugn och fint så blir allt bra.
2019-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP