Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pessimistisk

 

 

när höstmörkret dig tynger

du önskar du var yngre

 

men sanningen säger annat

det är ju rent förbannat

 

vad åren runnit förbi

man kan ju få mani

 

allt man inte hunnit

tiden bara försvunnit

 

någonstans där framme

är man inte densamme

 

utan ett hjälplöst vrak

drunknande i en vak

 

livet är en kamp

det hänger på en tamp

 

man kämpar in i det sista

men hamnar ändå i en kista

 

av människan är inte mycket kvar

benen, skinnet och alldeles bar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-17 11:18



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
När döden knackar på
jag önskar det fanns en kista för två
så slapp jag ensam vara
i de dödas skara
2019-11-17

  Bodingen VIP
Livet på en pinne
2019-11-17

    Lena Staaf VIP
Bara att bita ihop och se sanningen i vitögat. Tack för ännu en tänkvärd text!
2019-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP