Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullkomligt

 

 

när natt flyr

och morgon gryr

när kärleken fått sitt

och den gyllene solen går upp

är allt fullkomligt 

stilla vi vilar i friden

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-11-18 17:41



Bookmark and Share


  ULJO
Underbara kärlek.
2019-11-19

  Kungskobran VIP
I kärleksdrömmen jag flyr
vaknar när morgonen gryr
full av förtröst
i denna regniga höst

2019-11-19

    Lena Staaf VIP
Fint om hur kärleken blir kraften som gör oss starka inför dagens påfrestningar.
2019-11-19

  Bodingen VIP
...och inväntar en ny dag med nya bekymmer. Nej, nya möjligheter så klart.
2019-11-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbaraste vilan man kan tänka sig. Härligt diktat!
2019-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP