Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uggla - Haiku

 

 

ugglan hoar högt

hör hur det ljuder i natt

skrämmer många djur




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-11-18 11:34



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Fin haiku skriven av en ökenros klok som en uggla.
2019-11-18

  Kungskobran VIP
En uggla hade krupit ner i vår skorsten på landet när vi öppnade luckan flög den
ut , vi fick nästan hjärtsnörp den var kolsvart av sot, vi fick ut den genom balkongdörren
Del levde i alla fall.
2019-11-18

  Karina"Kia"
Mäktigt ljud i mörkrets timmar!
2019-11-18

  ULJO
Ugglor i mossen.
2019-11-18

    Lena Staaf VIP
Ja ugglor är ju rovdjur så det finns skäl för de mindre djuren att huka sig. Men det är sällan man får syn på dem. Men härom dagen var jag nära att krocka med en uggla...
2019-11-18

  charlotte VIP
jag ryser av ugglor går och lägger mig istället
2019-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP