Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

John Wayne - Haiku

 

 

en westerns hjälte

John Wayne var det namn han bar

damernas gunstling 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-28 12:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Notoriskt otrogen kvinnomisshandlare
och styggfull. ett riktigt oldschool macho med hollywood dollar och järnhandsstyre.

Tur för honnom att Ezperanza var mexikan,
dålig på att sikta och att det var 1947 i usa fortfarande.



2021-03-15

  Per Drysén
Mycket macho i den gubben
2019-11-28

  Bodingen VIP
En skådis av rang

var Marion Morrison

hans riktiga namn
2019-11-28

  ULJO
Lyfter på hatten. Denna min barndomsidol
2019-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP