Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattbesök

 

 

nattens demoner hemsöker

ångesten i ett strupgrepp 

de mig ibland besöker

biter mig hårt i läpp

 

blodsmak fyller min mun

natten full av fasa

kudden svettig av dun

alla murar rasa

 

vaknar till tryggheten 

allt var bara drömmar

den bekanta lägenheten

jag tar åter tömmar




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-04-29 14:23



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Mardrömmar är väl en bearbetning som behövs, men kan bero på att det är för varmt i sängen...
2020-05-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skriftat om mardrömmar som kan hemsöka en. Skönt när man vaknar:)
2020-04-29

  Bodingen VIP
Kanske är tvärtom, marorna är verkliga och det vi tror är verkligt är en illusion?
2020-04-29

    Lena Staaf VIP
Dessa konstiga mardrömmar! Men skönt att vakna upp till en bättre verklighet.
2020-04-29

  ULJO
Tur att det var en dröm
2020-04-29

  Feliaxel VIP
Vilken tur att det inte var verklighet
2020-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Skönt att vakna och inse att det var mardrömmar, lugnt och stilla ta sig ur sängen och sätta på kaffet.
2020-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP