Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Långt borta i horisonten...


De döende molnen

Vinden spelar för oss ikväll
och träden sjunger om sommaren
och om solen som får oss att smälta
och det är bara vi kvar
och vi stryker våra svala kroppar mot varandra
och mot kvällshimmelens orangea lakan




Fri vers av Ivan Olsen
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-07-13 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivan Olsen
Ivan Olsen