Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När känslorna kokar under huden, vem påminner om att det finns andra sätt än de destruktiva?


Det vassa i byrån

Grinar och slår
känner sig trött i huvudet
Spänd i kroppen
fortfarande arg och ledsen
Gråter
för allas oförstånd och dumheter
Vill hon skära bort
känslor under huden

Vem
påminner om
att det finns andra sätt

Hon
lägger ner
det vassa i byrån




Fri vers av Ivan Olsen
Läst 221 gånger
Publicerad 2006-08-03 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivan Olsen
Ivan Olsen