Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stress


I Spargrisens vilorum

Jag väntade tålmodigt på att sidan skulle ta slut
Det var spännande att vända på nästa blad
Det var stressigt
med Luftens Hjältar
Jag minns den onda typen
med konstig näsa
Annars minns jag
ingenting
Ingenting förutom
att jag väntade
och att Rita tittade in
för att se om jag följde storyn
Det var stressigt
i Spargrisen vilorum




Fri vers av Ivan Olsen
Läst 252 gånger
Publicerad 2006-07-18 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivan Olsen
Ivan Olsen