Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla gör missar, men inte alla döms ut till bimbos.


Jag gjorde fel

Jag gjorde fel
det blev så fel
Att jag inte såg det
jag kunde ha reparerat
Så rädd för att verka bimbo
så övertygad och paralyserad

Skräckslagen
ger sken av att vara ordentlig
för det ska tjejer vara




Fri vers av Ivan Olsen
Läst 198 gånger
Publicerad 2006-08-01 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivan Olsen
Ivan Olsen