Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hackar'u?

 

 

att det skulle vara så lätt

att "hacka" andras datorer

och mobiler

 

hur kunde tillverkarna

gjort en så katastrofal miss?

eller var det ingen miss?

 

vad hjälper koder, lösenord, brandväggar

när bakdörren är öppen?




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-08-13 10:56



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
En katt och råtta-lek.
2021-08-15

  Susen VIP
Teknikens underbara värld
2021-08-14

  överlevaren VIP
Inget skydd är helt säker....
2021-08-13

    Lena Staaf VIP
Svidande vidräkning med den ofullständiga tekniken.
2021-08-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om mångas bistra erfarenhet i dagen tekniska samhälle.
2021-08-13

  Sparvögat VIP
All denna teknik är för mig en gåta och tydligen så även för tillverkarna …

2021-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP