Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag i oktober

 

 

marknadsdag idag

knallar med varor

av olika slag

 

ska nog köpa

en ny handväska

en som mobilen ryms i

 

kanske träffar mina systrar

måste hålla kontakten

innan vi alla dör

 

veckorna rinner iväg

tiden är vriden

dessvärre åt fel håll

 

jag skyndar mig

men hinner ändå inte ifatt

eller är det jag som är långsam

 

nåväl, idag ska jag njuta

slinka in på kondiset

för en välbehövlig fika




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-10-25 09:32



Bookmark and Share


  Susen VIP
Finstämt om att tillåta sig njuta.
2023-11-01

  Kungskobran VIP
Tiden rinner ut
tids nog är vi alla slut
tag vara på det som är och var
ännu några dar
2023-10-25

  Marita Ohlquist VIP
Hoppas att du får en riktigt bra dag, väl värd att spara i långtidsminnet.
2023-10-25

    Music mind VIP
Skapandet av fina höstminnen. Löven faller. Blommorna ger upp, men fika på kondiset kan pigga upp. Med så intressanta dikter måste det finnas mycket att prata om.

Ha en fin höst!
2023-10-25

  Sparvögat VIP
Jag tycker mycket om dina ord ~
som tecknar en dag
i oktober…
Att njuta av…
2023-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP