Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3:e Advent

 

 

snart så är det jul

men än är inte dags

då blir det så kul

alldeles , alldeles strax

 

men först vi tända

tredje ljuset så klart

vad kommer hända

tiden går med fart

 

förväntan är stor

båd bland vuxna o barn

för syster o bror

först till kvarn

 

gåvor man ger varann

överraskning kan bli

jodå, minsann

kanske ett fotografi

 

vad än där finns

vänskap, kärlek visa

sån jul man minns

det är en lisa

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-17 12:37



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ett av årets stora familjehögtider där alla trivs tillsammans och kan spara julaftonskvällen långtidsminnet.
2023-12-18

  Kungskobran VIP
Ha en glädjerik jul
hoppas den blir glad och kul
med många klappar att få
till både stora och små
Tomten kommer snart
med renarna i väldig fart
han måste skynda på
många måste klappar få
nu måste han gå
hå hå hå

2023-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP