Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårblomster

 

 

dagarna ljusare, varma

solen tittar fram ibland

så härligt är vårt land

positiv är min karma

 

vårens ankomst ett tecken

luften spröd och klar

gul lyser vintergäcken

här vill jag stanna kvar

 

se krokus och snödroppe

kika upp ur  parkens mark

har inte tappat hoppet

växters kraft är stark

 

se där är vackra scilla

lyser härligt blå

tussilago ej heller illa

som guld den är ändå

 

sipporna vita marken täcker

vidsträckta vidder är

blåsippa blygt sig sträcker

i våren blir man kär

 

nu solen lyser härligt skön

på uteplats ta en fika

nu är naturen härligt grön

på upplevelser är vi rika

 

det är nåt magiskt med våren

känslorna skrattar underbart

det blir bara bättre med åren

och våren kommer ju snart

 

vårbäckens ljud väcker allt liv

utan den vill ej blommor vara

i hjärtat man blir så positiv

dessa minnen vill man spara

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-28 09:58



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Våren är magisk, pånyttfödelsens ljuva tid.
2024-02-28

  siv birgitta.a. VIP
ja hoppet en ny vår nåt att se fram e mot att att det blir en bättre värld .
2024-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP