Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lusten som ekade

Ditt skratt fick mig att le
dina ord gjorde mig varm
Blundade för att inte se
hur jag föll för din charm

Minns det vi delade
i en stund som var vår
Lusten som ekade
hos mig lämnade spår

Min hud du sakta smekte
och jag fällde en tyst tår
Dina fingrar i mitt hår lekte
visste att det skulle bli sår




Bunden vers (Rim) av Emme VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-24 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP