Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömt vad jag letar efter

Har letat så länge att jag
glömt vad jag letar efter

Grävt stora hål i sanden
på min favoritstrand

Skottat långa gångar i
snön jag inte tycker om

Släpat bort stora stenar
i skogen som jag älskar

Spanat i stora folkmassor
där jag blir vimmelkantig

Men jag minns att det jag
letar efter gör väldigt ont

Vet att när jag finner det
är det värt all smärta

Då kanske jag får känna
mig levande för ett tag




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-25 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP