Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fånga mig.


dra mig till dig
och håll mig hårt
släpp aldrig taget
du vet,
jag flyger iväg så lätt

håll mig hårt
och behåll mig
jag är din
om du vill ha mig




Fri vers av förbjudna blommor
Läst 497 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-29 13:17



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
tillgivet, fint drömmande verklighet, bra! :)
2006-09-08

    Von Fontan
Otroligt vackert skrivet
2006-08-29

    Vinterblomma
ja precis så
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

förbjudna blommor
förbjudna blommor