Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag saknar dig.


den krypande känslan i ryggraden
kommer allt närmare
känslan som får en att känna sig borta,
vilsen

jag känner mig otillräcklig
för jag vet varför jag känner denna längtan
och jag vet varför jag fått den
för du är du, och jag är jag


för du ska veta att
jag saknar dig




Fri vers av förbjudna blommor
Läst 599 gånger
Publicerad 2006-09-30 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

förbjudna blommor
förbjudna blommor