Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omvänd psykologi.


om du säger att jag ska ta den enkla vägen
då tar jag den svåra
säger du att jag ska gå till höger
då går jag till vänster

för du verkar inte förstå
att på mig funkar bara omvänd psykologi
inom mig finns en känsla av att
jag måste göra allt..

..tvärtemot




Fri vers av förbjudna blommor
Läst 514 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-22 22:00



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
fyndigt
2007-08-14

  LimeDominikanen
Texten var nästan komisk... eller inte nästan, den var komisk.
Men jag gillade den! Nånstans känner jag igen mig i dikten också... I alla fall när jag var lite yngre.
2006-10-22
  > Nästa text
< Föregående

förbjudna blommor
förbjudna blommor