Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstens baksida


en dag när jag gick i skogen
upptäckte jag att löven ändrat färg
löven hade blivit gula, orange, till och med röda.
dom vackra löven var på väg och dö
några låg redan på marken
utan någon näring att få
men några hade ännu en liten gnista kvar
så de satt kvar på trädet ännu några dagar

nu när jag ser på träden
finns där inga löv
bara någon slags brun röra
som ligger vid trädets stam

allt som är vackert vara för en liten stund
och förvandlas sedan till en brun röra




Fri vers av förbjudna blommor
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-10-25 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

förbjudna blommor
förbjudna blommor