Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag förlorar med flit.


kom och busa med mig
bland kuddar och duntäcken
ett kuddkrig kan startas

i hemlighet så förlorar jag med flit
för att sedan mysa i din famn
du är så mjuk och din andning är i takt med min

vi passar ihop
där vi ligger i en skedformation


för jag älskar faktiskt dig
hela dig, och allt som du är




Fri vers av förbjudna blommor
Läst 524 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-30 16:52



Bookmark and Share


    Camillaa
mycekt vacker
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

förbjudna blommor
förbjudna blommor