Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellanrum

Allt är brottstycken
och
väldigt
sällan
snuddar
fragment
vid
varandra
(hela tiden)
oss, vi
du
jag

dem
livet
en caffe latte
två bruna handskar

såren
såren såren

regnet
trottoaren
leendet
tåren i ditt öga

Hålla händer
Tvätta såren

Ligga på din mage
dofta dig
smaka dig
känna dig
sova hos dig
vakna hos dig
värma dig
älska dig(?)

smeka min egen mage

vaka
gråta inombords
skiljas
mötas
stirra
skriva
läsa, läsa, läsa

Du är blindskrift
och mina fingertoppar
bedövade
nostalgitripp
förvirring
halsont
fukten
fukten
fukten

Doften av kaffe

Dina nyckelben

SLUT




Fri vers av Louisaerika
Läst 554 gånger
Publicerad 2006-09-19 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louisaerika
Louisaerika

Mina favoriter
Ballad