Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerat av Spoon River Anthology


I döden

Irene Kraft 1967-2001

Mitt namn är en ironi
Jag hade inga armar
bara oförmåga
Mina händer
var förlamade och ingen
mindes e
i slutet av mitt namn
Ingen kunde uttala mig
Jag var outtalad
Det var de vaga konturerna som tog mig
Cancern bröt ner
och jag lät den
Man slåss inte
för något så genomskinligt





Sofia Karlsdotter 1972-2002

Jag skrev brevet till Irene
En paradox
Brevet var till Irene
Den enda
som aldrig kan få det
Jag såg henne i fönstret
Varje dag
varje morgon
Det var fixeringar
jag vet det nu
Jag trodde inte att sömntabletter gav vinet smak
Brevet var bara till för Irene




Fri vers av Louisaerika
Läst 663 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-22 16:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det här är vackert. Sorgligt. Jag känner hur några tårar tränger på när jag läser... är det fel av mig att applådera allt du skriver när allt är så bra som det är? borde jag inte göra det.

Jag har funderat på att beställa några poeters böcker, men jag kanske inte gillar det när de bästa orden och känslorna finns att finna här!?
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Louisaerika
Louisaerika

Mina favoriter
Ballad