Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer

Jag sträcker ut händer
överallt
Jag visste aldrig
att jag hade så många händer

och trots dem
kommer inga till mötes

Alla mina händer fryser för
jag har bara två par
vantar

Man vill inte närma
sig ett öppet sår
med fransar och kanter
och
ingenting att gömma sig bakom

Alla mina händer
med frasnaglar
och sorgkanter
Med
nerflisad lackering och
självsprickande narighet

För att ingen möter
och
för att alla tittar
bakom
igenom

Finns det några snälla barn här?

Jag är den
snällaste flicka i kvarteret
och
jag har massor av händer




Fri vers av Louisaerika
Läst 698 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-22 16:49



Bookmark and Share


    Johanna Ljunggren
Förstår inte att jag har missat den här.
Vad skönt att jag läser den just nu.
Stor igenkänningsfaktor och precis som föregående kritiker så tycker jag mycket om hur du skiftar i ton och att det ligger ett stort och vackert sorgset men samtidigt envist, allvar över den!

*kramar till dig Louisa* Vi kan väl höras någon dag?
2008-03-29

  P o e t r y S o f i e
Annorlunda, men genialisk. :) Alltifrån sorglig till vacker. Wonderful! Ta hand om dig.
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Louisaerika
Louisaerika

Mina favoriter
Ballad