Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Caf\'et

Hon satte sig emot mig

som en blomma i sin trygghet

hon

läste en tidning.

min kaffekupp skakade i mina händer

längtar efter hennes

hon drack från sitt kupp

och jag drack från hennes läppar

när jag tittade på henne ,log hon

då såg jag snön i hennes mun

min dam ,kan du dricka ditt kaffe

 tillsammans med mig?

jag gick fram och frågade

om vem hon är?

då pekade hon på sina läppar

och gick .

 

 




Fri vers av Jamal Jazgi
Läst 752 gånger
Publicerad 2006-09-20 09:18



Bookmark and Share


  Jamal Jazgi
Tack till alla
2012-07-09

  stella
Helt underbar med ett slut öppet för fantasin...Full poäng!
2007-02-08

  MuninWolflady
Otroligt talande!
2006-09-22

  osynlig
jättefin. de två sista raderna är underbara
2006-09-20

    elfatak
its unbelivabel
very nice
2006-09-20

  Queen_of_Rain
wow.. en dikt som verkligen känns.. rytmen växer fram rad för rad
2006-09-20

  Daniel_78 VIP
rad för rad berättelse
enkelt, verkligettroget
bra, bra
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi